Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın çıbanladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedili durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Ekseriya yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu bâtınin, olanaklı olan en gücük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini temin etmek üzere önlem alınmaktadır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu strüktürnın kucakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık kurtarma yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı Yangın Kapısı Fiyatları ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Merdivenin kapkaloriın dışarıya düz açılması gerekir. Kaldırıma yakın açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını sağlar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını davranmak binaların yangından korunması midein elzemdir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page